Είχα ξεπαγώσει ωραιότατο μοσχαράκι για κοκκινιστό, λοιπόν, και είπα να του δώσω μια πιο ξεχωριστή νότα! Τι καλύτερο λοιπόν από μια μαρινάδα! Έβαλα το κρεατάκι μου σε στρογγυλό και βαθύ τάπερ (δικό μου κόλλημα) και το κάλυψα πάνω και κάτω με κομμάτια από φρέσκες ντομάτες. Μη τις λυπηθείτε. Βάλτε μπόλικες! Επίσης, πρόσθεσα κομμάτια χοντρά κρεμμύδι, φύλλα δάφνης, ξύλα κανέλας, αλάτι, πιπέρι και ελαιόλαδο αρκετό να τα καλύψει. Έκλεισα το τάπερ και το έβαλα 24 ώρες στο ψυγείο. Την επόμενη μέρα το μαγείρεψα μέσα σε αυτά τα υλικά, στα οποία πρόσθεσα και νεράκι για να βράσει και πελτέ για να κοκκινίσει! Εμείς ξετρελλαθήκαμε! καλή σας όρεξη! (δε διεκδικώ την πατρότητα καμίας συνταγής!)
Τέλειο ακούγεται! Τρελαίνομαι για μαρινάδες! Και να σου πω! Τα έβαλες όλα σε κατσαρόλα με νεράκι και τα σιγόβρασες;; Μετά προσθέτεις και πατατούλες;;;
ακριβώς έτσι! αλλά τις πατατούλες τις έκοψα σαν τηγανητές και τις έψησα στο φούρνο. Τον ξέρεις αυτόν τον τρόπο; Είναι πολύ πιο υγειινό από το τηγάνι.